Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 ianuarie 2015

Tiramisu






Ingrediente :

250 g crema mascarpone
4 oua
60 g zahar
125 ml cafea concentrata, rece
4 linguri rom
30 piscoturi
75 g ciocolata amaruie
2 linguri cacao

Mod de preparare :

Frecam crema mascarpone pana devine  spumoasa .
Intr - un bol, frecam galbenusurile cu zaharul, pana ce amestecul devine cremos si apoi adaugam crema mascarpone .
Separat batem albusurile spuma .
Cu miscari ascendente incorporam albusurile in compozitia cu galbenusuri .
Intr - un bol amestecam cafeaua si romul si inmuiem complet 15 piscoturi ( trebuie sa avem grija sa fie bine imbibate, dar sa nu se sfarame ) .
Asezam piscoturile unele langa altele pe un platou .
Turnam deasupra jumatate din compozitie .
Inmuiem piscoturile ramase si le asezam intr - un strat, deasupra cremei .
Dam la rece minim 3 ore sau preferabil mai multe ore .
In momentul servirii punem deasupra ciocolata rasa si cernem si cacao .












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu