Totalul afișărilor de pagină
sâmbătă, 21 aprilie 2018
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
Ingrediente :
pentru foi :
500 g biscuiti
400 - 500 ml lapte( trebuie sa obtinem o compozitie omogena pe care sa o putem intinde )
3 linguri cacao
pentru crema :
200 g zahar pudra
200 g unt
100 g nuca de cocos
3 pachete vanilie
Mod de preparare:
pentru foi:
Se zdrobesc biscuitii cat mai fin si se pun intr-un castron .
Se adauga cacao si laptele si se framanta bine aceste trei ingrediente pana se omogenizeaza .
Compozitia obtinuta se pune intre doua foi de folie si se intinde uniform cu sucitorul .
Se unge cu crema, se ruleaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece .
Rulada se taie cand se serveste si felia de rulada sa fie groasa cat un deget .
pentru crema:
Batem untul spuma, adaugam zaharul cat si zaharul vanilat si mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt .
Adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema.
Cu aceasta crema ungem foaia obtinuta din biscuiti si rulam strans .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arata foarte apetisant, mi-ai favut pofta.
RăspundețiȘtergerePaula Ion
Ador cocosul. Sigur e delicioasa rulata.
RăspundețiȘtergere