Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos



















Ingrediente :

pentru foi :
500 g biscuiti
400 - 500 ml lapte( trebuie sa obtinem o compozitie omogena pe care sa o putem intinde )
3 linguri cacao
pentru crema :
200 g zahar pudra
200 g unt
100 g nuca de cocos
3 pachete vanilie

Mod de preparare:

pentru foi:
Se zdrobesc biscuitii cat mai fin si se pun intr-un castron .
Se adauga cacao si laptele si se framanta bine aceste trei ingrediente pana se omogenizeaza .
Compozitia obtinuta se pune intre doua foi de folie si se intinde uniform cu sucitorul .
Se unge cu crema, se ruleaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece .
Rulada se taie cand se serveste si felia de rulada sa fie groasa cat un deget .
pentru crema:
Batem untul spuma, adaugam zaharul cat si zaharul vanilat si mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt .
Adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema.
Cu aceasta crema ungem foaia obtinuta din biscuiti si rulam strans .












2 comentarii: